Er konsum av melk og egg assosiert med risiko for kreft? Foreløpige resultater fra en prospektiv undersøkelse
dc.contributor.author | Albrektsen, Grethe | |
dc.contributor.author | Heuch, Ivar | |
dc.contributor.author | Jacobsen, Bjarne K. | |
dc.contributor.author | Kvåle, Gunnar | |
dc.date.accessioned | 2016-10-05T05:48:18Z | |
dc.date.available | 2016-10-05T05:48:18Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.Published | Norsk Epidemiologi 1997, 7(2):205-208 | eng |
dc.identifier.issn | 0803-2491 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1956/12914 | |
dc.language.iso | nob | eng |
dc.publisher | Norsk forening for epidemiologi | en_US |
dc.rights | Attribution CC BY | eng |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | eng |
dc.title | Er konsum av melk og egg assosiert med risiko for kreft? Foreløpige resultater fra en prospektiv undersøkelse | en_US |
dc.type | Peer reviewed | |
dc.type | Journal article | |
dc.date.updated | 2016-04-07T09:45:52Z | |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.rights.holder | Copyright 1997 the authors | en_US |
dc.identifier.cristin | 383679 |