Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBohlin, Anna Mariana
dc.date.accessioned2022-02-22T15:12:57Z
dc.date.available2022-02-22T15:12:57Z
dc.date.created2021-11-26T15:40:47Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.isbn978-82-93690-08-5
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2980835
dc.language.isosween_US
dc.publisherAlvheim og Eide akademisk forlagen_US
dc.relation.ispartofNation som kvalitet. Smak, offentligheter och folk i 1800-talets Norden
dc.titleInledning: Nation som kvaliteten_US
dc.typeChapteren_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holderCopyright Alvheim & Eide Akademisk Forlag og forfatterenen_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1
dc.identifier.cristin1959923
dc.source.pagenumber8-22en_US
dc.identifier.citationIn: Bohlin, A. & Stengrundet, E. (eds.), Nation som kvalitet. Smak, offentligheter och folk i 1800-talets Norden, p. 8-22en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel