Bakerier i Pompeii. Komparativ analyse av utvalgte bakerier i Pompeii
Abstract
Oppgaven er en komparativ analyse av fire bakerier i Pompeii, hvor det er blitt sett på likheter og ulikheter mellom disse. Dette er blitt gjort ved å se på deres konstruksjon og planløsning, tilgjengelige fasiliteter, og dere topografiske plassering i de forskjellige regionene og i Pompeii. Videre ble det sett på distribusjon av råvarer og produserte varer, samt hva bakeriene kan fortelle om eieren og deres klientell. Avslutningsvis ble det gitt en retning fremtidig forskning kan gå ut ifra hva oppgaven belyste. The assignment is a comparative analysis of four bakeries in Pompeii, where similarities and differences between them have been looked at. This has been done by looking at their construction and layout, available facilities, and their topographical location in the different regions and in Pompeii. Distribution of raw materials and manufactured goods was also looked at, as well as what the bakeries can tell about the owner and their clientele. In conclusion, a direction was given that future research can take based on what the thesis highlighted.
Description
Postponed access: the file will be accessible after 2025-05-15