• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i Department of Geography på tidsskrift 
  •   Hjem
  • Faculty of Social Sciences
  • Department of Geography
  • Blar i Department of Geography på tidsskrift
  •   Hjem
  • Faculty of Social Sciences
  • Department of Geography
  • Blar i Department of Geography på tidsskrift
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Department of Geography på tidsskrift "Food Science & Nutrition"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-1 av 1

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Anchovy powder enrichment in brown rice-based instant cereal: a process optimization study using Response Surface Methodology (RSM) 

      Akonor, Paa T.; Atter, Amy; Owusu, Margaret; Ampah, Jonathan; Andoh-Odoom, Anthonia; Overå, Ragnhild; Kjellevold, Marian; Pucher, Johannes; Kolding, Jeppe (Journal article; Peer reviewed, 2021)
      There is a need for expanding the utilization of small fish as they constitute an undervalued and important source of protein and micronutrients in many developing countries suffering from micronutrient deficiencies. One ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDette delarkivetUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit