dc.contributor.author | Santana, Leila | eng |
dc.date.accessioned | 2010-09-14T09:02:17Z | |
dc.date.available | 2010-09-14T09:02:17Z | |
dc.date.issued | 2010-05-16 | eng |
dc.date.submitted | 2010-05-16 | eng |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1956/4179 | |
dc.description.abstract | Fokuset på denne studien er nedgangen av norsk saltfiskeksport til Spania. Det spanske markedet har en høyere kvalitetsstandard for saltfisk, enn hva norske produsenter kan levere. Årsaken til dette kan komme av de forskjellene mellom norske og spanske saltfiskkonvensjoner. Merkevarebygging blir nevnt som en mulig løsning på å øke eksporten av norsk saltfisk til Spania. Eksempelstudiet mitt West Fish beskriver en norsk bedrifts forsøk på å merkevarebygge produktene sine. | en_US |
dc.format.extent | 1387555 bytes | eng |
dc.format.mimetype | application/pdf | eng |
dc.language.iso | nob | eng |
dc.publisher | The University of Bergen | eng |
dc.subject | Merkevarebygging | nob |
dc.subject | West Fish | nob |
dc.subject | Konvensjoner | nob |
dc.title | Konvensjonspåvirkning og bygging av merkevarer for norske saltfiskprodukter i Spania. Vist gjennom eksempelstudiet West Fish | nob |
dc.type | Master thesis | |
dc.rights.holder | Copyright the author. All rights reserved | |
dc.rights.holder | The author | eng |
dc.description.degree | Master i Region og regionalisering | |
dc.description.localcode | MAHF-REG | |
dc.description.localcode | REG350GEO60 | |
dc.subject.nus | 713999 | eng |
dc.subject.nsi | VDP::Humaniora: 000::Kulturvitenskap: 060 | |
fs.subjectcode | REG350GEO60 | |